top of page

Marketing & communicatie- support

Marketing & communicatie: 

U bent goed in wat u doet en iedereen mag dat weten ?

Vertel het aan de markt.

 

Een 360 graden aanpak, een plan, zowel analoog, digitaal als sociaal actief: niet altijd evident, 

 

De uitdaging : aanwezig zijn, gezien worden, gevonden worden, gekozen worden en vertrouwd worden. Op elk van die domeinen is initiatief wenselijk willen we scoren in zowel bewustzijn als onderbewustzijn van de potentiële klant. De reis van de klant is vaak complex en komt gefaseerd tot stand. Wat maakt dat hij /zij voor u kiest ?  

 

Copy/foto/presentatie:

Personal copy: korte wervende teksten voor uw website, advertenties, newsletters brochures of persberichten. Basic fotografie en ondersteuning voor uw presentaties.

 

Sales/promotions:

 

Support richting klanten en ondersteuning in negociatie, support om uw project te presenteren, uw salesverhaal/-tools updaten, promo-acties en productpresentatie op locatie,...  

Management support:

Geen toeval. Succesvolle bedrijven gaan vaak grondig tewerk. Van het uitschrijven en het respecteren van een missie en visie over de bouw van een strategie, het definiëren van een tactiek en het monitoren/structureren van het operationele proces. 

 

Analyse, zichzelf even in vraag stellen, coachen en bijsturen zijn inherent aan de cultuur. De beste stuurlui staan aan wal, of even een buitenstaander polsen, het hangt ervan af hoe u het bekijkt. Het is in ieder geval bewezen dat een roundup/helikopterview door iemand die wat afstand houdt vaak bevruchtend werkt.

 

Een klankbord, een vertrouwensman om uw ideeen even af te toetsen, het kan wonderen doen. 

 

Een extern coach om uw medewerkers even te screenen, naar hun motivatie te peilen, de visie van de bedrijfsleider/ zaakvoerder even duidelijk te stellen zodat alle neuzen in dezelfde richting staan.

Maar bovenal bezig zijn met morgen...

Schermafbeelding 2020-03-29 om 16.11.48.
Schermafbeelding 2020-03-29 om 16.10.36.
bottom of page