top of page
PQ1close.jpg

Over Que Passa

Beste surfer,

 

welkom bij Que Passa, het freelancebureau van Pedro Quinten, gepokt en gemazeld in de Westhoek, zot van mensen en gebeten door marcom, sales, coaching, events en toeristisch/recreatieve initiatieven.


Het was altijd al een stille droom om professioneel op eigen benen te staan en ten dienste te staan van klanten en mensen toutcourt.

Na een leerschool van 20 jaar als sales & marketing manager bij Roularta Media Group en een sales & marketingfunctie bij Autobedrijf Lagrou, ging ik op zoek naar wat ik werkelijk wou. Een zoektocht evenzeer naar de ‘goesting’ en ‘drive’ die me vele jaren hadden getypeerd, maar onderweg wat zoek waren geraakt.


Het resultaat luistert naar de naam Que Passa, waar 20 jaar ervaring vertaald wordt in een mix aan dienstverlening, telkens gebaseerd op support/steun, ontzorging bij het realiseren van doelen/ doelstellingen, voor zowel bedrijven, verenigingen als particulieren. 

 
De expertise situeert zich vooral binnen marketing- & communicatietoepassingen, sales, events en coaching/begeleiding. Mijn passie manifesteert zich dan weer in toeristisch-recreatieve initiatieven waarin o.a. de fiets een betekenisvolle rol speelt. Verder heb ik nood aan diversiteit en steek ik graag ook zelf de handen uit de mouwen.

Of ik alles dan zelf doe/kan: helemaal niet. De kunst bestaat erin om je in deze bijzonder snel evoluerende wereld te omringen met expertise. Mijn doel: die expertise samenbrengen en de beste oplossing aanreiken voor elke opdracht. Que Passa regelt het voor u.

De belangrijkste vraag van Que Passa luidt dus : wat kan ik voor u doen?

* U bent goed in wat u doet en dat is bij iedereen gekend ?  Knap!  En doe vooral zo voort.

* Er zijn wel een aantal zaken die eens moeten aangepakt, onderzocht, upgedate of uitgerold worden, maar u geraakt er precies zelf niet aan toe ? Dan is de eerste stap alvast gezet. Ik luister graag wat ik voor u kan betekenen voor zover uw vraagstuk binnen mijn mogelijkheden past.

Wat ik voor u kan doen ? 

Ik hoor het graag.

PQ van QP

Pedro Quinten

QP keywords : people/ hands-on/ beleving / leergierig/ dealmaker-bruggenbouwer/ passie/ coach/ objectiviteit/  ontdekking
bottom of page